Sokaknak nagy kitérőt kell tenniük: nem üzemel a tiszacsegei komp

MTI   
  Megosztom
Sokaknak nagy kitérőt kell tenniük: nem üzemel a tiszacsegei komp

Jégzajlás miatt nem jár a tiszacsegei komp, emiatt a környéken 40, de akár 70 kilométert is kerülni kell - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti híradójában.

Csütörtökön még tudtak közlekedni, péntektől viszont a biztonság érdekében leállították a kompközlekedést és figyelőszolgálatot létesítettek, mondta el Lévai Zoltán, a komp üzemeltetője.

A Tisza-tavon a legvastagabb jég mintegy 10 centiméteres, ennek ellenére veszélyes rajta tartózkodni, mert a jégre hullott hó megtévesztő lehet, alatta nem is hízik annyira a jég, mondta el Fejes Lőrinc, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kötivizig) szakaszvezetője.

A vízügyi szakemberek szerint egyelőre sehol nem kell készültséget elrendelni, és a jégtörő hajókat is csak akkor állítják szolgálatba, ha nagyobb felületen fagy be a Tisza.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

komp

jég

tisza-tó