Természetjárók, figyelem: új kedvezmények élesedtek a magyar vasúton

MTI   
  Megosztom
Természetjárók, figyelem: új kedvezmények élesedtek a magyar vasúton

Átalakul a természetjárók vasúti kedvezménye, a természetjáró kártyával január végéig lehetett igénybe venni a 20 százalékos vasúti utazási kedvezményt, ezt az előre meghatározott rendezvényhez kötődő utazásoknál magasabb, 50 százalékos kedvezmény váltja fel - közölte a MÁV-Start csütörtökön.

A tájékoztatás szerint a MÁV-Start és a Magyar Természetjáró Szövetség megállapodása alapján a vasúttársaság a továbbiakban eseményhez, rendezvényekhez - mint a Gerecse-túra vagy a Természetjáró fesztivál - kötött alkalmi kedvezményeket nyújt.

A szövetség jelöli ki, hogy mely rendezvényre szeretne félárú vasúti utazást kérni tagjainak, a MÁV-Start pedig ennek alapján biztosítja az alkalmi retúrjegyeket.

A 2019-es kedvezményes vasúti utazási lehetőségek feltételeiről még tartanak az egyeztetések - közölte a MÁV-Start.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

máv

természetjárás

vasút