Újítások a peronokon: várakozás közben kiállítást nézhetnek az utasok

HelloVidék   
  Megosztom
Újítások a peronokon: várakozás közben kiállítást nézhetnek az utasok

Különleges, helyi természeti értékeket bemutató fotógaléria nyílt Érd alsó állomás peronjain, a MÁV és Érd Megyei Jogú Város együttműködésében.

A vasúttáraság engedélyezte az érdi önkormányzatnak az Érd alsó állomás peronján korábban üresen álló hat plakátvitrin művészeti célú, határozatlan idejű és ingyenes hasznosítását. A művészeti alkotások számára biztosított vitrinekben a helyi önkormányzat elsőként az érdi Duna-Art Fotóklub vezetőjének helyi természeti értékeket bemutató képeiből rendezett kiállítást.

A képeket Körmendy Zizi természetfotós, a Magyar Fotóművészek Világszövetségének (MFVSZ) tagja készítette. A helyi élővilág különlegességeit bemutató felvételek Érd területén, a Beliczay-sziget levendulásában és a Fundoklia-völgyben készültek.

A fotóművész képeiből nyíló kiállítás jól illeszkedik a MÁV művészeti tevékenységek támogatására vonatkozó, a vasúti környezet széppé és barátságossá tételét célzó koncepciójába. A vasúttársaság folyamatosan törekszik a vasúti környezet hangulatának javítására; a munkába alkotói pályázatokkal és egyedi alkotások megvalósításának engedélyezésével igyekszik bevonni a különböző intézményeket, a civil szféra szervezeteit és az egyéni alkotókat is.

A MÁV a jövőben tovább kívánja növelni a különböző művészeti alkotások számára biztosított felületek számát. A vasúti környezet művészeti célú hasznosításától a társaság azt reméli, hogy az alkotásokat mindenki tiszteletben tartja, megóvja épségüket, hogy azok sokáig díszíthessék az aluljárókat, állomásokat.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vasút

vonat

érd

galéria

peron

fotó

képek