6 hosszú hétvége lesz idén: jön az első, mutatjuk, hol töltődj fel!

HelloVidék   
  Megosztom
6 hosszú hétvége lesz idén: jön az első, mutatjuk, hol töltődj fel!

Aki teheti, az a hosszú hétvégén elmenekül valamerre, erre 2019-ben bőven lesz alkalma, hiszen hat hosszú hétvégénk és egy ünnepi hetünk is lesz idén. Három szombaton viszont dolgoznunk kell majd. Mutatjuk a legjobb ajánlatokat.

A 2019. évi munkanap-áthelyezések, pihenőnapok és ünnepnapok az alábbiak szerint alakulnak:

  • Március 15. pénteken lesz, így egy háromnapos hosszú hétvégével számolhatunk ekkor.
  • A húsvét is négynapos hétvége lesz: április 19. nagypéntek, azaz munkaszüneti nap, április 21-22. pedig húsvétvasárnap, illetve húsvéthétfő.
  • Május elseje sajnos szerdára esik, így azon a héten csak egy munkaszüneti nappal számolhatunk.
  • Június 10. pünkösdhétfő, az előtte való hétvégével ez már bizony egy háromnapos hosszú hétvége.
  • Augusztus 20. kedden lesz, szombattól keddig négynapos hosszú hétvégével számolhatunk.
  • Szerdára esik október 23., ez munkaszüneti nap lesz.
  • November elseje péntek: három napból fog állni ekkor is a hétvégénk.
  • Decemberben egy hatnapos ünnepi hétvégénk lesz: 24. keddre esik, 27. pedig péntekre, így ezeket a napokat is beleszámolhatjuk majd a karácsonyi hétbe.

Ehhez viszont szombatokat kell ledolgoznunk. Decemberben két munkanap-áthelyezés is lesz az ünnepi hét miatt: december 24-ét december 7-én, december 27-ét pedig december 14-én fogjuk ledolgozni. Lesz egy munkaszombat augusztusban is: az augusztus 19. hétfőt, előtte egy héttel, 10-én dolgozzuk le.

Érdemes végigböngészni a különféle szálláskínáló oldalak ajánlatait, többet is, hogy megtaláljuk a legjobb ajánlatot. Mi ezt most megtettük:

A siófoki Galérius Vízpart Apartmanház a márciusi hosszú hétvégén várja a vendégeit, akik a modern jól felszerelt, légkondícionált, teraszos apartmanjainkból balatoni panorámában gyönyörködhetnek. A szállás ára 3 éjszakára 2 főnek 99 ezer forint.

A sárvári Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa június 7. és 10. között várja az ideérkező 2 főt teljes ellátással 139 190 ezer forintért az Aldi Travel ajánlatában. Több medence is a vendégek rendelkezésésre áll. 7 medence bent, 7 pedig kint található. Ezeken kívül van gyerekmedence is. A vízicsúszda kicsiknek és nagyoknak is élményt nyújt.

A tapolcai Hunguest Hotel Pelionban húsvétkor, április 19. és 22. között 141 930 forintért kínál szállást. Kettő medence, egy benti és egy kinti gondoskodik a hűsítő élményről. A vendégek zavartalan pihenéséről kényelmes nyugágyak és napernyők gondoskodnak. A hotelben számos sporttevékenység biztosítja a változatosságot. Kínálnak többek között kerékpározást/ mountain bike-ozást, teniszt és strandröplabdát, valamint felár ellenében minigolfot. Ezen kívül a vendégeket szabadidejükben edzőterem, asztali tenisz és fallabda várja. A szállás számos wellness szolgáltatással, szaunával, gőzfürdővel, szépségszalonnal és masszázs kezelésekkel, valamint felár ellenében szoláriummal várja a vendégeket.

Nyáron az augusztus 20-i hosszú hétvégén az egri One Luxury Suites Apartmanban bérelhetünk szobát 2 fő részére 125 100 forintért, ahol a vendégeket magasan felszerelt otthon érzetű nagy teraszos apartmanba várják, karnyújtásnyira a belvárostól.

A négycsillagos Hotel Sopronba érdemes már most lefoglalni a szállást rendkívül kedvező áron: 80 ezer fotintért tölthetünk el ketten két éjszakát a november elei hosszú hétvégén az egyedi városi panorámás Sky Wellness-szel.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

hosszú hétvége

2019

wellness

pihenés