Lecsap a rendőrség a jogsértőkre: fokozott ellenőrzés lesz a vasúton

MTI   
  Megosztom
Lecsap a rendőrség a jogsértőkre: fokozott ellenőrzés lesz a vasúton

Fokozott ellenőrzésbe kezd a rendőrség a vonatokon és a vasútállomásokon - közölték a police.hu-n. A Railpol (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) által koordinált ellenőrzés kedden 7 órakor kezdődik és 24 órán át tart.

Az akció célja a személyszállító vonatokon, vasútállomásokon és környékükön elkövetett jogsértések megelőzése, valamint az ellenük történő hatékony fellépés, a csomagok ellenőrzése a szerelvényeken, illetve a pályaudvarokon.

A Railpol által koordinált 17th Rail Action Day 24 Blue akció során az abban részt vevő szervek 2019. március 26-án 7 órától 24 órán keresztül végeznek fokozott ellenőrzést.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vonat

vonatközlekedés

vasút

vasútállomás

csomagok