Figyelem: így változik a vasúti menetrend a nyugati országrészben

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem: így változik a vasúti menetrend a nyugati országrészben

Április hónapban több helyen is végeznek pályafelújítást a Győr környéki vasútvonalakon, emiatt változásokra lehet számítani a menetrendben is.

Több változásra is számíthatnak az utasok, ha Győrbe vagy környékére utaznának – írja a kisalfold.hu. A pályafelújítások a menetrendben is okoznak változásokat, így érdemes ellenőrizni az indulás és érkezés idejét, mielőtt útnak indulunk. Mutatjuk a változásokat.

Április 6-tól 7-ig a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon, Nagyszentjános és Győrszentiván között, április 13-tól 14-ig pedig Győr és Öttevény között pedig pályakarbantartást végeznek. A módosított menetrendről többet itt olvashatsz.

Április 6-tól 7-ig a Győr–Celldömölk vonalon, Győrszabadhegy és Győrszemere között pedig pályakarbantartás miatt közlekednek módosított menetrend szerint. Előreláthatóan Győr és Győrszemere között pótlóbuszokkal lehet majd utazni. Erről további információkat itt lehet olvasni.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

győr

utazás

vonat

vonatközlekedés

menetrend