Csillagot kapott Törőcsik Mari Egerben a Csillagok Sétányán

MTI   
  Megosztom
Csillagot kapott Törőcsik Mari Egerben a Csillagok Sétányán

Törőcsik Mari munkássága előtt tisztelegve avatták fel a harmadik csillagot az Eger Sikeréért Egyesület alapította Egri Csillagok Sétányon szombaton.

A számos elismerése mellett a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Törőcsik Mari videó üzenetben köszöntötte az ünnepség résztvevőit.

Rövid üzenetében a Heves megyei Pélyen született színművész egri kötődéséről elmondta, hogy szülei és testvére is itt, a Ciszterci Gimnáziumban és az Angolkisasszonyoknál tanultak, és Pély után Eger a második otthona volt és maradt.

A díszkő-avató ünnepségen az Eger Sikeréért Egyesület elnöke, Honfi Gábor méltatta Törőcsik Mari munkásságát. Az elnök úgy fogalmazott, hogy a legtöbbször kitüntetett színművésznő kap most csillagot.

Az egyesület vezetése és a város közgyűlése tavaly döntött úgy, hogy négy - művészet, tudomány, sport és "Egerért" - kategóriában avatnak díszkövet az évek során. Az első csillagot Kovács Kati énekesnő, a másodikat olimpiai bajnok vízilabdázók kapták.

Fotó: MTI/Kallos Bea

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eger

törőcsik mari

színész

színésznő

kitüntetés

színművész

heves

csillag

csillagok sétánya