Új töltőállomások: ezek a települések kerültek fel a villanyautósok térképére

HelloVidék   
  Megosztom
Új töltőállomások: ezek a települések kerültek fel a villanyautósok térképére

Az NKM Mobilitás Kft. a székesfehérvári Decathlon parkolóban is üzembe helyezte elektromos autó töltőit az ügyfelek számára. Az NKM töltőállomásai ezen kívül a Decathlon áruházak Dunakeszin, Miskolcon, Kecskeméten, Dunaújvárosban és Debrecenben található parkolóiban lesznek elérhetők a jövőben. Önkormányzati együttműködés alapján az NKM Hajdúböszörmény központjában is telepített e-töltőket.

Az új töltőállomáson 1 db 50 kW-os villámtöltő CCS és CHADEMO és egy 43 kW-os Type2 típusú csatlakozóval, valamint 1 db 2x22 kW-os gyorstöltő érhető el az ügyfelek számára, melyeken egyszerre összesen 4 autó tölthető. Az NKM Mobilitás Kft. töltőállomásain mindenhol megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés, amely már csak az NKM TöltőPont applikációból kezdeményezhető, így a székesfehérvári töltőállomásokon is már csak az applikációval indítható el és állítható le a töltés.

Az NKM még tavaly együttműködési keretmegállapodást írt alá a Decathlon áruházak tulajdonosával, a Tízpróba Magyarország Kft.-vel annak érdekében, hogy az országszerte 12 áruházhoz tartozó parkoló területeken 2019 év végétől az ügyfelek igénybe tudják venni a társaság elektromos autó töltő állomásait, amelyek közül a budaörsi, zalaegerszegi, szombathelyi, csömöri, maglódi és győri töltőállomást már átadta a társaság. A keretmegállapodás összesen 26 töltőállomás üzembe helyezéséről szól.

Az önkormányzatokkal együttműködve, közös kooperáció eredményeként az NKM üzembe helyezte Hajdúböszörmény első elektromos autó töltőjét is, amely egyben a Mobiliti hálózatának eddigi legkeletibb állomása lett. A töltő a központtól nem messze, a városi piac mellett a Téglási utca 2. szám alatt található. A 2×22 kW-os Ensto töltő váltakozó áramú (AC) töltésre képes, így az autók a fedélzeti töltőjük teljesítményétől függően 3-22 kW-tal tudnak tölteni rajta. A szabványos Type2 csatlakozóba az autós saját kábelét kell csatlakoztatni, így a töltő minden forgalomban lévő autótípus töltésére használható.

Az NKM Mobilitás Kft., mint az NKM e-mobilitással és CNG szolgáltatással foglalkozó üzletága, az elektromos töltőállomás értéklánc jelentős részét lefedve kulcsrakész projektek keretében töltő telepítést, üzemeltetést, karbantartást és operátorként e-mobilitás szolgáltatást kínál üzleti ügyfelei számára.

Az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. eddig 73 db nyilvános töltőt és 150 db nyilvános töltési pontot telepített a villanyautósok számára, ezáltal biztosítva ügyfelei számára az egyik legnépszerűbb üdülőhely, a Balaton villanyautóval történő gondtalan megközelíthetőségét. Az NKM 2018 nyarán elindította a 0-24 órában működő telefonos ügyfélszolgálatát, amely segítséget nyújt a villanyautósok számára.

Fotó: NKM

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nkm

decathlon

székesfehérvár

hajdúböszörmény

elektromos

autó

töltőállomás