Erre figyeljenek a Tatabánya felé közlekedők: mutatjuk, hol várható útzár

HelloVidék   
  Megosztom
Erre figyeljenek a Tatabánya felé közlekedők: mutatjuk, hol várható útzár

Megnyitják Tatabányánál az M1-es autópálya óvárosi csomópontját, ugyanakkor lezárják a centrum felé a le- és felhajtó ágat a Hegyeshalom felé vezető oldalon - írja sajtóközleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt..

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 54-es és 60-as kilométerszelvények, azaz Tatabánya Újváros és Óváros lehajtó között lokális burkolatjavítást végeznek a szakemberek, emiatt 2019. április 24-én, szerdán az eddig lezárt Tatabánya Óváros csomópontot megnyitják, ugyanakkor április 25-én, csütörtökön a Tatabánya Centrum csomópont le- és felhajtó ágát lezárják a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A lehetséges alternatív útvonalakat sárga táblákkal jelzik előre a szakemberek.

Tekintettel arra, hogy a korlátozással járó munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezők szakemberei a munkálatok idejére a közlekedők türelmét kérik!

  Megosztom

hellovidék

hegyeshalom

budapest

m1

autópálya

tatabánya

burkolatjavítás

útvonal

lezárás