Ingyen wifivel és csodaszép tóval csalogat Hódmezővásárhely új parkja

MTI   
  Megosztom
Ingyen wifivel és csodaszép tóval csalogat Hódmezővásárhely új parkja

Új pihenőparkot adtak át Hódmezővásárhelyen az elbontott Kossuth Zsuzsanna Szakközépiskola helyén - tájékoztatott az önkormányzat.

A közlemény szerint a 831 millió forintos beruházás során a Kaszap és Hódtó utca által határolt, évek óta üresen álló területen közparkot alakítottak ki középpontjában egy 2645 négyzetméteres vízfelületű tóval, amelyet két híd is átível. A parkba látogatókat lépcsőzetes fogadóterek, természetes napozórétek, dombok, virágos rétek várják.

A területen a magyar ökológiai viszonyoknak megfelelő, honos fajokkal telepített, természetközeli park kialakítása volt a cél. A park a városban élők rekreációs igényeit szolgálja ki, a többi közt a tó és víz témájára hangolt játszótérrel és egy szabadtéri fitneszrészleggel.

Az egész park - így a játszótér, a büfé és a mosdó is - akadálymentes. A beruházás részeként felújították az Európa Park zöldterületeit és aszfaltburkolatos sportpályáját is - áll a közleményben.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

park

pihenőpark

hódmezővásárhely

wifi

rekreáció

szórakozás

pihenés

kikapcsolódás

közösségi tér

büfé

mosdó

parkosítás

akadálymentesítés

szabadtér