Autósok, figyelem: az M1-esen legyetek résen!

HelloVidék   
  Megosztom
Autósok, figyelem: az M1-esen legyetek résen!

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, az 54-es és 60-as kilométerszelvények, azaz Tatabánya Óváros és Újváros lehajtó között a március óta zajló burkolatfelújítás új üteméhez érkezett. Emiatt 2019. május 18-án, szombaton a Győr felé vezető oldalon lezárják az előző sávot, így a kamionok a külső sávon haladhatnak majd a munkaterület mellett.

Tatabánya Óváros és Újváros lehajtó között a március óta zajló burkolatfelújítás új üteméhez érkezett. Emiatt 2019. május 18-án, szombaton az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, az 54-es és 60-as kilométerszelvények közt lezárják az előző sávot, így a kamionok a munkaterület mellett a külső sávon haladhatnak majd, olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében. A szakemberek arra kérnek mindnekit, hogy a munkaterületek mellett fokozott óvatossággal közlekedjenek, különösen éjszaka.

Az 58-as Turul pihenőhelyet, illetve a Tatabánya Centrum csomópontot is megnyitják a forgalom előtt. A Budapest felé vezető oldalon nem változik a forgalmi rend, a leálló és külső sávon haladhatnak a közlekedők, a Győr felé tartó autósok pedig átterelve mellettük az előző sávon közlekedhetnek. Tehát marad a 2x2 sávos forgalmi rend.

Ma éjszaka, azaz 2019. május 16-án, csütörtökön éjjel 21 óra és hajnal 4 óra között két hídon a Budapest felé vezető oldalon, Tatabányánál a már kiépített terelésben végeznek lokális burkolatjavítási munkákat, emiatt a Tatabánya-Újvárosi csomópontnál a külső (üzemi) sávot lezárják, így egy sávon haladhat majd a forgalom Budapest felé. Ezen kívül a Tatabánya-Óváros csomópontban közlekedésbiztonsági szempontok miatt mindkét sávot zárják, így a forgalmat leterelik, a közlekedők a csomópont alján található körforgalomban vissza is térhetnek az autópályára.

  Megosztom

hellovidék

autópálya

utazás

autó

felújítás