A képek magukért beszélnek: ekkora kárt már rég nem okozott az eső

hvg.hu   
  Megosztom
A képek magukért beszélnek: ekkora kárt már rég nem okozott az eső

Fancsal közelében úgy néz ki az útburkolat, mintha szétbombázták volna. A Borsod megyei település közelében lévő út a hatalmas esőzések miatt beszakadt – írja a hvg.

A Met Hír nevű Facebook-oldalon jelentek meg a képek arról, hogy a Borsod megyei Fancsal közelében a hirtelen jött és sok eső miatt az út beszakadt.

Az nem derül ki a posztból, melyik útszakaszról van szó, de a látvány miatt mindenképp érdemes megnézni a képeket.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eső

út

vihar

időjárás

borsod

fancsal