A képek magukért beszélnek: ekkora kárt már rég nem okozott az eső

hvg.hu   
  Megosztom
A képek magukért beszélnek: ekkora kárt már rég nem okozott az eső

Fancsal közelében úgy néz ki az útburkolat, mintha szétbombázták volna. A Borsod megyei település közelében lévő út a hatalmas esőzések miatt beszakadt – írja a hvg.

A Met Hír nevű Facebook-oldalon jelentek meg a képek arról, hogy a Borsod megyei Fancsal közelében a hirtelen jött és sok eső miatt az út beszakadt.

Az nem derül ki a posztból, melyik útszakaszról van szó, de a látvány miatt mindenképp érdemes megnézni a képeket.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eső

út

vihar

időjárás

borsod

fancsal