A képek magukért beszélnek: ekkora kárt már rég nem okozott az eső

hvg.hu   
  Megosztom
A képek magukért beszélnek: ekkora kárt már rég nem okozott az eső

Fancsal közelében úgy néz ki az útburkolat, mintha szétbombázták volna. A Borsod megyei település közelében lévő út a hatalmas esőzések miatt beszakadt – írja a hvg.

A Met Hír nevű Facebook-oldalon jelentek meg a képek arról, hogy a Borsod megyei Fancsal közelében a hirtelen jött és sok eső miatt az út beszakadt.

Az nem derül ki a posztból, melyik útszakaszról van szó, de a látvány miatt mindenképp érdemes megnézni a képeket.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eső

út

vihar

időjárás

borsod

fancsal