Autósok figyelem: ezt az útvonalat zárják le szeptemberig

MTI   
  Megosztom
Autósok figyelem: ezt az útvonalat zárják le szeptemberig

Az M0 autóút felújítása miatt kedden lezárják a szigetszentmiklósi csomópont északi le- és felhajtóját - közölte csütörtökön a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

A lezárás oka, hogy a csomópont környezetében is megkezdik az M1 autópálya felé vezető oldal betonburkolatának kialakítását. A munkálatok miatt azon az oldalon várhatóan szeptemberig megszűnik az M1 autópálya felé vezető irányt érintő fel- és lehajtás.

Ez idő alatt Szigetszentmiklós és az M0-s autóút is a halásztelki csomóponton keresztül érhető el. A korlátozás az M5-ös autópálya irányába történő fel-, és lehajtást nem érinti

- olvasható a közleményben.

A munkálatok során az aszfaltburkolatot betonra cserélik az M1-es autópálya felé vezető oldalon, ennek megvalósításához a lezárt pálya területén megkezdik a burkolat és a pályaszerkezet bontását. Ezután az új pályaszerkezetre kerül a 26 centiméter vastag betonréteg, amely néhány hetes szilárdulás után éri el a teljes terhelhetőségét - abban az időszakban nem folyik majd látható munkavégzés az érintett területeken.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autósok

autó

lezárás

útvonal

csomópont

felhajtó

lehajtó

szigetszentmiklós