Forgalomkorlátozás várható Kecskeméten: két új közlekedési csomópontot építenek

MTI   
  Megosztom
Forgalomkorlátozás várható Kecskeméten: két új  közlekedési csomópontot építenek

Két új közlekedési csomópont épül Kecskeméten az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program (IKOP) keretében, 260 millió forintból - tájékoztatta Kecskemét polgármestere az MTI-t.

A beruházások a közlekedés biztonságának növelését célozzák a jelenleg balesetveszélyes helyeken, mondta el Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere. Az Irinyi út és a Március 15. utca kereszteződésében minden csomóponti ág kiegészül egy önálló jobbra kanyarodó, vagy egy gyorsító sávval.

A Mártírok útja és a Klebelsberg út találkozásánál mindkét irányban kialakítanak egy-egy forgalmi sávot a balra kanyarodó járműveknek. Új, akadálymentes gyalogos-átkelőhelyeket, az iskola előtt pedig új parkolóhelyeket építenek.

A nagyjából négy hónapig tartó fejlesztések során jelzőlámpákat telepítenek és korszerűsítik a közvilágítást is. A Mártírok útján 150 métert, a Klebersberg úton 200 méter hosszú szakasz érint a beruházás. A kivitelezési munkálatok során teljes útzár nem lesz, de forgalomkorlátozásokra kell számítani, jelezte a polgármester.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kecskemét

forgalom

út

fejlesztés

közlekedés

közlekedésbiztonság