Özönvíz zúdult Nyíregyházára: képeken az áradás

HelloVidék   
  Megosztom
Özönvíz zúdult Nyíregyházára: képeken az áradás

Szinte már szokásos a jelenség, hogy a nyíregyházi Kossuth utca környéke áradó folyóhoz hasonlít egy-egy nagyobb felhőszakadást követően - írja a szon.hu.

Nem indult túl fényesen a napjuk a nyíregyháziaknak. A reggeli csúcsforgalomban nem csak a szokásos tömeget kellett elviselnie az autósoknak, de még a hirtelen jött esőt is. Az esővel még megbírkóztak volna, de tetőzte a reggeli komor hangulatot az is, hogy tengelyig érő vízen kellett átgázolniuk az autósoknak, kockáztatva az autó meghibásodását, vagy a rendszám elhagyását, illetve egyéb bosszantó és költséges következményeket.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyíregyháza

eső

felhőszakadás

áradás

utcák