Autósok, figyelem: javítják az M3-as autópályát, itt lesznek lezárások!

HelloVidék   
  Megosztom
Autósok, figyelem: javítják az M3-as autópályát, itt lesznek lezárások!

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Gödöllő térségében, a 28-as kilométerszelvénynél burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A munkavégzés 2019. június 12-e, szerdától 14-e, péntekig 10 és 15 óra között, mozgó forgalomkorlátozás mellett zajlik.

A beavatkozások részben érinteni fogják az autópálya haladó sávjainak burkolatát is, ezért a munkavégzés ideje alatt váltakozva egy sávon közlekedhetnek majd az autósok 80 km/órás sebességkorlátozás mellett.

A javítási munkák idején a csúcsidőszakokban hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az Útinform weboldalán, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

utazás

közlekedés

autópálya

m3

lezárás

javítás