Helyközi busz gyulladt ki: videón a szörnyű baleset

Index   
  Megosztom
Helyközi busz gyulladt ki: videón a szörnyű baleset

Teljes terjedelmében égett egy busz Győrben, a Budai úton. Tízen utaztak a buszon, amikor kigyulladt, a katasztrófavédelem szerint azonban mindenkinek sikerült időben leszállnia, sérültről nincs információ - írja az Index.

A portál szerint a Gyűrben kigyulladt helyközi járat a Szigetközben közlekedett, amikor a motortér környékén megjelentek a lángok, majd innen terjedt tovább a tűz az egész járműre. A keletkezett tüzet először a sofőr kezdte oltani, de mivel nagyon gyorsan terjedt szét a tűz, nem volt esélye a sikeres hadműveletre. Az információk szerint a jármű már tizenhárom éves volt.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

győr

busz

autóbusz

baleset

tűz