Helyközi busz gyulladt ki: videón a szörnyű baleset

Index   
  Megosztom
Helyközi busz gyulladt ki: videón a szörnyű baleset

Teljes terjedelmében égett egy busz Győrben, a Budai úton. Tízen utaztak a buszon, amikor kigyulladt, a katasztrófavédelem szerint azonban mindenkinek sikerült időben leszállnia, sérültről nincs információ - írja az Index.

A portál szerint a Gyűrben kigyulladt helyközi járat a Szigetközben közlekedett, amikor a motortér környékén megjelentek a lángok, majd innen terjedt tovább a tűz az egész járműre. A keletkezett tüzet először a sofőr kezdte oltani, de mivel nagyon gyorsan terjedt szét a tűz, nem volt esélye a sikeres hadműveletre. Az információk szerint a jármű már tizenhárom éves volt.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

győr

busz

autóbusz

baleset

tűz