Kész, vége: lezárják a Balaton legszebb utcáját

HelloVidék   
  Megosztom
Kész, vége: lezárják a Balaton legszebb utcáját

Forgalomkorlátozást jelentett be Balatonakarattya Község Önkormányzata a Kisfaludy sétányon, az új forgalmi rend június 20-án élesedik. Mint azt az önkormányzat közleményében kifejti, a forgalomkorlátozást az indokolja, hogy az utóbbi időben nagyon megnőtt a gépkocsival behajtók száma. Hozzátették: a látképben gyönyörködő látogatók viselkedése sok esetben elfogadhatatlan volt.

Az önkormányzat jelzése szerint mindennapos volt a gyorshajtás, fegyelmezetlenül a zöldterületen, a magaspart szélén parkolás, lakókocsival beállás, piknikezés, grillezés, szemetelés, hangoskodás stb. "Sajnos az eddigi jóhiszemű kérés nem vezetett eredményre, és a zöldterületet az autók sok helyen tönkretették, viselkedésükkel zavarták a nyaralók életét" - olvasható a tájékoztatóban.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

utazás