Figyelem, holnap szünetelni fognak a Magyar Közút online szolgáltatásai!

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, holnap szünetelni fognak a Magyar Közút online szolgáltatásai!

2019. június 21-én, pénteken 15 órától várhatóan 18 óráig a Magyar Közút Nonprofit Zrt. informatikai rendszerfrissítést hajt végre, ezért átmenetileg nem lesznek elérhetőek az Útinform online szolgáltatásai és a társaság honlapja, így az e-ügyfélszolgálati bejelentő felülete sem.

A tervezett karbantartás a www.utinform.hu weboldal és a kapcsolódó informatikai rendszerek teljes felületét érinti, így például nem lesznek elérhetőek a közúti kameraképek sem a jelzett időszakban. Aktuális forgalmi információkkal kapcsolatban ugyanakkor ebben az időszakban is elérhetőek lesznek az Útinform diszpécserei telefonon a +36-1-336-2400 telefonszámon – olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében.

A frissítés miatt átmenetileg szünetelni fog a www.kozut.hu oldal is, és az ezen keresztül elérhető e-ügyfélszolgálati felület, a www.uvreoffice.kozut.hu, amin keresztül útvonalengedélyek kérhetőek, illetve a KIRA közlekedési információs rendszer és adatbázis is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autó

autópálya

közút

online