Kártyával a kedvezményekért: olcsóbb lesz a házasságkötés is Sopronban

MTI   
  Megosztom
Kártyával a kedvezményekért: olcsóbb lesz a házasságkötés is Sopronban

Fodor Tamás elmondta, hogy az okostelefonra is letölthető kártyától azt várják, hogy növekedjen a forgalom a városi szolgáltatóknál és erősödjön a helyi közösség. A kártyát kortól függetlenül bárki kiválthatja, és azzal 10-50 százalék közötti kedvezményeket kaphat a szolgáltatóktól.

A kártyával július 1-jétől kedvezményesen lehet jegyet váltani egyebek mellett a Soproni Múzeumba, a Lővér Fürdőbe, a Fertőrákosi Témaparkba és a Soproni Szimfonikus Zenekar koncertjeire. Kedvezményt kapnak a férfi és női kosárlabdacsapat éves bérleteinek megváltásakor, a felszíni parkolás éves árából, de olcsóbb lesz a kártyával a házasságkötés is.

A polgármester hangsúlyozta, hogy a programhoz bármelyik soproni vállalkozás csatlakozhat, és abban bízik, hogy a kedvezménykör bővülni fog. Az önkormányzat tervezi, hogy hasonló mintára a turisták számára turisztikai kártyát vezetnek be - mondta.

Udvardi Krisztina, a kártyát kibocsátó Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. ügyvezető helyettese elmondta, a kártyák a kiváltástól számított egy évig lesznek érvényesek. Ez év végéig kedvezményes áron lehet megvásárolni a Szent György utcai Tourinform irodában, vagy a kártya hivatalos oldalán.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sopron

kedvezmény

kártya

múzeum

fürdő

témapark

koncertek

sportesemény