Porig égtek az autók a szombathelyi parkolóban + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Porig égtek az autók a szombathelyi parkolóban + videó

Három autó teljesen leégett, két autó pedig megrongálódott a tűzben, ami egy szombathelyi parkolóban keletkezett - írja a 112press.hu.

A hírügynökség szerint egy Ford személyautó kapott lángra a szombathelyi Vérellátó mögötti parkolóban, majd a tűz három másik autóra, két Suzukira és egy Toyotára is átterjedt. Egy Hyundai a hőhatástól rongálódott meg. A járműveket a patakból vödörben kimert vízzel locsolták, majd a tűzoltók nagy erővel vonultak ki a szombathelyi dr. István Lajos professzor körútra, ahol néhány perc alatt megfékezték a lángokat.

Amikor a Ford vezetője meglátta, hogy elég a céges jármű, rosszul lett. A mentők a helyszínen ellátták, de nem kellett kórházba szállítani. A tűzesetben senki sem sérült meg. Az öt járművön kívül két fa is károsodást szenvedett, amelyek árnyékában álltak a járművek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

parkoló

autó

tűz

tűzeset

tűzoltóság

közlekedés

szombathely