Porig égtek az autók a szombathelyi parkolóban + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Porig égtek az autók a szombathelyi parkolóban + videó

Három autó teljesen leégett, két autó pedig megrongálódott a tűzben, ami egy szombathelyi parkolóban keletkezett - írja a 112press.hu.

A hírügynökség szerint egy Ford személyautó kapott lángra a szombathelyi Vérellátó mögötti parkolóban, majd a tűz három másik autóra, két Suzukira és egy Toyotára is átterjedt. Egy Hyundai a hőhatástól rongálódott meg. A járműveket a patakból vödörben kimert vízzel locsolták, majd a tűzoltók nagy erővel vonultak ki a szombathelyi dr. István Lajos professzor körútra, ahol néhány perc alatt megfékezték a lángokat.

Amikor a Ford vezetője meglátta, hogy elég a céges jármű, rosszul lett. A mentők a helyszínen ellátták, de nem kellett kórházba szállítani. A tűzesetben senki sem sérült meg. Az öt járművön kívül két fa is károsodást szenvedett, amelyek árnyékában álltak a járművek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

parkoló

autó

tűz

tűzeset

tűzoltóság

közlekedés

szombathely