Irány a győri Gyerkőcfesztivál: ingyen utazhatnak a gyerekek

HelloVidék   
  Megosztom
Irány a győri Gyerkőcfesztivál: ingyen utazhatnak a gyerekek

A MÁV-START és a GYSEV kedvezményt ad a július 5-7-ig megrendezett Győrkőcfesztiválra utazóknak. A 6-14 éves korú gyermekeknek a visszaút ingyenes, amennyiben oda útra megváltották a menetjegyet, érvényes karszalagjuk van a rendezvényen való részvételről. Hazautazáskor a vasúti jegyet is le kell bélyegeztetni.

A visszautazásnál fontos, hogy július 5-én, pénteken a rendezvényen fénykép ellenében karszalagot kell kérni. Július 6-án, szombaton és július 7-én, vasárnap Győrbe történő érkezéskor, vagy visszautazás előtt le kell bélyegeztetni a vasúti jegyet a győri vasútállomáson, az ügyfélszolgálati iroda előtt, 10 és 18 óra között. A szülők, kísérők a nekik járó kedvezménnyel (pl. családi, nagycsaládos vagy nyugdíjas kedvezménnyel) utazhatnak.

A karszalag és a bélyegző hiánya esetén a jegyvizsgáló elszámolja a gyermek saját kedvezményének megfelelő menetdíjat és felszámítja az előírt pótdíjat is. Bővebb információk a rendezvény weboldalán olvashatók.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

máv

gyerekek

utazás

gyerkőcfesztivál