Malaca volt a lakosoknak: újabb állat bukkant fel Salgótarjánban

HelloVidék   
  Megosztom
Malaca volt a lakosoknak: újabb állat bukkant fel Salgótarjánban

Szemfüles olvasónknak ezúttal péntek este fél 7-kor, a salgótarjáni Csillagház környékén sikerült lencsevégre kapnia egy portyázó vaddisznót, ami egy forgalmas úton szaladt át - írja a nool.hu.

A portál korábban már készített egy kisebb összeállítást, amelyben felsorolták a városban megforduló állatokról készült videókat és fotókat. Ezeken jól látszott, hogy az állatok, a salgótarjáni Szerpentin úton, a Vásártéren és a Gagarin Általános Iskola melletti parkban is felbukkantak már. Korábban pedig mi is írtunk arról a példányról, ami az Alkotmány úton vágtázott végig. A most készült fotókat ide kattintva lehet megtekinteni.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vaddisznó

salgótarján

állat

vadállat

város

utca

fotó

felvétel

olvasó