Tárgyalnak az M1-es bővítése kapcsán: zajárnyékoló épülhet a tatabányai szakaszon

HelloVidék   
  Megosztom
Tárgyalnak az M1-es bővítése kapcsán: zajárnyékoló épülhet a tatabányai szakaszon

Közmeghallgatást tartottak Tatabanyán az M1-es felújításával, bővítésével kapcsolatban. A fórumon a lakosság is kérdéseket tehetett fel - írja a kemma.hu.

A portál szerint az M1-es autópálya tatabányai szakaszának bővítésével kapcsolatban a beruházásért felelős Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. munkatársai közmeghallgatást tartottak. A megbeszélés során a szakemberek ismertették az előzményeket, beszéltek a tervezési és engedélyezési folyamatokról de kitértek a hatásvizsgálatra és annak eredményeire is.

A szakemberek megvizsgálták az autópálya 2×3 sávos bővítésének földtani, felszín alatti és feletti, zaj és rezgésvédelmi, valamint levegőtisztaságra gyakorolt hatásait. Külön felmérték az élővilágra és természetre, az épített környezetre gyakorolt következményeit is.

A szakemberek külön kiemelték azt is, hogy a zajvizsgálatok során az M0-s és Tatabánya között több mérést is végeztek. Ennek alapján úgy tervezik, hogy a lakott területeken zajárnyékoló falat terveznek építeni. Ha minden rendben lezajlik a tárgyalások alatt, akkor 2021-ben megkezdődhet a beruházás, amely 2024-re be is fejeződhet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

m1

m1-es autópálya

tatabánya

fejlesztés

beruházás

autópálya

autópálya felújítás

fórum