Megérkezett a legendás terepjáró: ez lehet a gazdák álomautója?

Agrárszektor   
  Megosztom
Megérkezett a legendás terepjáró: ez lehet a gazdák álomautója?

Egészen 20 évet kellett arra várni, hogy a Suzuki Jimny legújabb, negyedik generációja a piacra kerüljön, 2019 első félévében azonban Magyarországra is megérkezett. A negyedik generációs Jimnyn jócskán felfedezhetők az elődök, illetve a régi G-osztály stílusjegyei, ugyanakkor jelentős ráncfelvarrást is kapott. A kisterepjáró-sorozat főleg a vadászok és erdészek körében népszerű, az új széria azonban annyira kelendő, hogy sokan pusztán városi használatra vásárolják - írja az Agrárszektro.

A portál kíváncsi volt rá mi lehet a népszerűség oka, ezért letesztelte a Jimny öt sebességes manuális verzióját. A Suzuki Jimny egy kisterepjáró-sorozat, amelyet a japán Suzuki autógyár 1970 óta készít. A sorozatnak összesen 4 generációja van, a legújabb szériára azonban egészen 20 évet kellett várni, és habár a piaci bevezetése egyes országokban már tavaly nyáron megkezdődött, Magyarországra csak 2019 első felében jutott el.

A negyedik generációs Jimny retro stílusú, doboz formájú, így a kinézete az elődeire, valamint a régi G-osztályra hasonlít, ugyanakkor jelentős ráncfelvarrást is kapott. Talán éppen ez lehet az oka annak, hogy a negyedik generációs Jimny annyira népszerű, hogy már nem csak a vadászok és erdészek vásároljak, hanem bárki, aki városi használatara keres magának autót. Az új széria kapóssága a Suzukit is meglepte, komoly várólista alakult ki, és alig győzik az értékesítést.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

agrárszektor

suzuki

jimny

autó

teszt

autótesztelés