Erre figyelj fürdőzés közben: életet menthetsz vele

HelloVidék   
  Megosztom
Erre figyelj fürdőzés közben: életet menthetsz vele

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata szerint egyre kevesebben félnek a segítségnyújtástól és egyre többen szeretnék megtanulni, hogyan tehetik ezt meg szakszerűen. A július 19-én újrainduló UNIQA Vízimentők Programon erre nyílik lehetőség.

Játékos feladatok, de annál komolyabb téma. A tavalyi évben megrendezett nagy sikerű UNIQA Vízimentők Program idén a révfülöpi és az alsóörsi strandokon várja az érdeklődőket július 19-től augusztus 17-ig, minden pénteken és szombaton, 15:00 és 18:00 óra között.

A hivatalos végzettséggel rendelkező vízimentők minden nap nyitástól zárásig teljesítenek szolgálatot szinte az összes balatoni fürdőhelyen. Emellett egyedülálló kitelepülésükön

A szakemberek tapasztalatai szerint egyre többen szeretnének segítséget nyújtani és egyre kevesebben tartanak attól, hogy vészhelyzetben valóban cselekedjenek, ezért idén is rengeteg érdeklődőre számítanak az UNIQA Vízimentők Programon. A strandolók a vízimentők vezetésével megismerkedhetnek a mentés rejtelmeivel, a különböző vízimentő kellékekkel, alapvető fogalmakkal és szabályokkal. Az elmélet mellett szituációs feladatok is lesznek vízben és a parton egyaránt: újraélesztés, ügyességi játékok, valamint vízimentő bemutatók is színesítik majd a péntek, szombat délutánokat.

Az ingyenes programon a gyerekek és felnőttek részvételére egyaránt számítanak a szervezők, a legügyesebbek pedig ajándékokat is kaphatnak bátorságukért.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

utazás

fürdőzés

strand

vízimentő

képzés

oktatás