Rákaptak a külföldi turisták erre a magyar városra: ódákat zengenek róla

HelloVidék   
  Megosztom
Rákaptak a külföldi turisták erre a magyar városra: ódákat zengenek róla

A CNN ismét Magyarország felé fordította a tekintetét és felhívta a figyelmet rá, hogy Budapesten kívül is van mit megnézni az országban. Most Debrecent ajánlják, mint Európa egyik legvonzóbb városát.

A CNN utazási mellékletének van egy olyan listája, melyre olyan városok kerülnek fel, amelyek megbújnak egy-egy ország vagy régió jellegzetes turistalátványosságai között, de még nincsenek tele turistákkal. Erre a listára felkerült Debrecen is, melyről azt írta a lap, hogy a Kossuth tér lenyűgöző, rengeteg hangulatos kávézó és étterem van, valamint érdemes wellness szállodában megszállni, ahol remek magyar termálvizeket lehet kipróbálni. Debrecen mellett olyan városok szerepelnek a listán, mint Kolozsvár, Plovdiv, Norwich, Trondheim vagy Ankara.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

debrecen

utazás

turizmus

cnn

város