Rákaptak a külföldi turisták erre a magyar városra: ódákat zengenek róla

HelloVidék   
  Megosztom
Rákaptak a külföldi turisták erre a magyar városra: ódákat zengenek róla

A CNN ismét Magyarország felé fordította a tekintetét és felhívta a figyelmet rá, hogy Budapesten kívül is van mit megnézni az országban. Most Debrecent ajánlják, mint Európa egyik legvonzóbb városát.

A CNN utazási mellékletének van egy olyan listája, melyre olyan városok kerülnek fel, amelyek megbújnak egy-egy ország vagy régió jellegzetes turistalátványosságai között, de még nincsenek tele turistákkal. Erre a listára felkerült Debrecen is, melyről azt írta a lap, hogy a Kossuth tér lenyűgöző, rengeteg hangulatos kávézó és étterem van, valamint érdemes wellness szállodában megszállni, ahol remek magyar termálvizeket lehet kipróbálni. Debrecen mellett olyan városok szerepelnek a listán, mint Kolozsvár, Plovdiv, Norwich, Trondheim vagy Ankara.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

debrecen

utazás

turizmus

cnn

város