Útépítés kezdődik: ezen a szakaszon zárják le a balatoni bringakört

MTI   
  Megosztom
Útépítés kezdődik: ezen a szakaszon zárják le a balatoni bringakört

Az M76-os út építése miatt augusztus 5-én lezárják a balatoni bringakör kerékpárút egy szakaszát Balatonberénynél - közölte a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A közlés szerint azért kell lezárni a kerékpárutat a Balatonszentgyörgy, Gulya csárda és a Balatonberény bekötőút közötti szakaszon, mert a kerékpárút forgalmát közlekedésbiztonsági okokból nem lehet a 76-os útra vezetni.

A kivitelező augusztus 5-én megkezdi a meglévő kerékpárút bontását, a lezárás várhatóan 2020. július 31-ig tart. A kerékpárosok Keszthelyt Balatonszentgyörgytől helyi közutakon kijelölt kerékpáros nyomon közelíthetik meg, és Balatonberénynél tudnak visszatérni a balatoni bringakörre.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

balatoni bringakör

kerékpár

kerékpáros túrák

kerékpározás

bringa

bringázás