Napsütéssel, zivatarokkal, 14 fokos minimumokkal jön a 34. hét

MTI   
  Megosztom
Napsütéssel, zivatarokkal, 14 fokos minimumokkal jön a 34. hét

A jövő héten is sok lesz a napsütés, csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok. Augusztus 20-án is száraz idő várható, kánikulával. A hét második felében mérséklődik a meleg - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

  • Hétfőn napos idő várható, de a nyugati határvidék fölé délután, este besodródhat egy-egy zivatar. A legmagasabb hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.
  • Kedden, augusztus 20-án túlnyomóan napos idő lesz, csapadék nem valószínű, de Sopron térségében lehet egy-egy zivatar. A leghidegebb órákban 14-20 fok lesz, napközben 30-34 fokig melegszik fel a levegő. Budapest térségében gyengén felhős, száraz idő valószínű, többnyire mérsékelt légmozgással, a délelőtti és esti órákban is. A hajnali 18 fokról 33 fokig emelkedik a hőmérséklet.
  • Szerdán több órára kisüt a nap. A nyugati és északi megyékben előfordulhat zápor, zivatar, másutt nem valószínű csapadék. A szél több helyen megerősödik, a Dunántúlon néhol viharos széllökések is lehetnek. A minimumhőmérséklet 16-22, a maximumhőmérséklet nyugaton 25, keleten 34 fok körül alakul.
  • Csütörtökön is többórás napsütés várható, csak helyenként alakulhat ki zápor, zivatar. A szél az ország keleti felében eleinte erős lesz, majd fokozatosan mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul.
  • Pénteken is sok lesz a napsütés, de helyenként kialakulhat zápor, zivatar. A leghidegebb órákban 14-19 fok lesz. Napközben 26-31 fokig melegszik fel a levegő.
  • Szombaton a több-kevesebb napsütés mellett szórványosan valószínű zápor, zivatar. A szél helyenként megélénkül, de zivatarok környezetében viharos széllökés is lehet. A minimumhőmérséklet 14 és 19 fok között valószínű. A nappali maximumok 26 és 31 fok között alakulnak.
  • Vasárnap is jellemzően napsütéses lesz az idő, szórványosan várható zápor, zivatar. Zivatarok környezetében lehetnek viharos széllökések. A legalacsonyabb hőmérséklet 14 és 19, a legmagasabb hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés

omsz

meteorológia

előrejelzés

zivatar

napsütés

2019 34. hét