Veszélyes hazánk egyik legszebb kirándulóhelye: itt most inkább ne túrázz!

MTI   
  Megosztom
Veszélyes hazánk egyik legszebb kirándulóhelye: itt most inkább ne túrázz!

Hulló kövei miatt veszélyes lett a Rám-szakadék, egyelőre nem tartották indokoltnak lezárni a népszerű turistahelyet - írta a szerdai Magyar Hírlap.

A cikkben közölték, hogy a Pilisi Parkerdő Zrt. bejelentette: fokozott óvatosságra inti a kirándulókat sziklaomlás miatt. Egyelőre nem tartották indokoltnak lezárni a népszerű turistahelyet, viszont a látogatás szabályainak kitáblázásán túl nyomatékosan figyelmeztetik az embereket, hogy csak saját felelősségükre mehetnek végig az úton.

Ennek ellenére minden évben akadnak olyanok, akik nem megfelelő felszerelésben vágnak neki a veszélyes ösvénynek, amely természeti adottságai miatt egyike a legnehezebben járható magyarországi jelzett turistautaknak. A Rám-szakadékot 50-60 ezer ember keresi fel évről évre.

A Magyar Hírlap által megkérdezett szakértő, Maróti Ágnes geológus arra hívta fel a figyelmet, hogy a hegyekből - bár nyugodtaknak látszanak - különböző természeti folyamatok miatt folyton kisebb-nagyobb kövek hullanak le.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kirándulás

túrázás

túra

utazás

rám szakadék

pilisi parkerdő

pilis