Rengeteg hazai erdőt lezárnak: durva bírságot kaphat, aki ott kirándul

HelloVidék   
  Megosztom
Rengeteg hazai erdőt lezárnak: durva bírságot kaphat, aki ott kirándul

2019. augusztus 20. és szeptember 30. között erdőlátogatási korlátozást vezetett be a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. - szúrta ki a fenntartó honlapján a HelloVidék. A tilalmat megszegőkkel szemben az erdészet eljárást indít, mely súlyos pénzbírsággal záródhat!

A SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt., mint vadászatra jogosult, az erdőlátogatás korlátozását rendeli el, az intenzív vadásztatás miatt, valamint a vad nyugalmának biztosítása érdekében - írják a közleményben.

A tilalmat megszegőkkel szemben az erdészet eljárást indít, mely súlyos pénzbírsággal záródhat! A korlátozás nem érinti a jelzéssel ellátott túraútvonalakat. A korlátozás alá tartozó területeket az alábbi térképen láthatjuk:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

faipar

erdészet

erdő

tilalom

erdőlátogatási korlátozás

korlátozás