Most érkezett: leállás jön, nem lehet majd autópálya-matricát venni

HelloVidék   
  Megosztom
Most érkezett: leállás jön, nem lehet majd autópálya-matricát venni

Tervezett karbantartási munkálatok miatt 2019. augusztus 29-én (csütörtök) 22:00 órától 2019. augusztus 30-án (péntek) 02:00 óráig a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül nem lehet mobilfizetéssel (viszonteladói partnereinken keresztül sem) parkolást indítani, autópálya-matricát, használatarányos útdíjat (HU-GO) fizetni, valamint közlekedési mobiljegyet vásárolni.

Mobiltelefonon keresztül történő vásárlási szándék esetén a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. kéri, hogy a fogyasztók a karbantartást megelőzően elővételben gondoskodjanak az útdíjhasználattal kapcsolatos díjtermékek megvásárlásáról, illetve a fenti időszakot követően a mobiljegy alkalmazás funkcióinak használatához frissítsék a mobilalkalmazást.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

autópálya

autópálya-matrica

autópályadíj

hu-go

nemzeti mobilfizetési zrt.