Tilos a fürdőzés: bezártak a győri szabadstrandokon

HelloVidék   
  Megosztom
Tilos a fürdőzés: bezártak a győri szabadstrandokon

Megszűnt a mentőőri szolgálat, már a raktárba szállították a fürdési helyet jelző bójákat, az életmentő csónakokat is. Az Aranypart I. és Aranypart II. szabadstrandok a szokásos üzemeltetési idő szerint augusztus 31-ig vannak nyitva. Idén a zárás az utolsó nyári hétvégére esett volna, emiatt és a meleg nyárias időjárás végett a létesítményeket csak szeptember 2-án, hétfőn zárta be a Győr-Szol Zrt - írja a kisalfold.hu.

Mint írják, megszűnt a mentőőri szolgálat szeptember első munkanapjától. Ez azt jelenti, hogy tilos a vízben tartózkodás. Raktárba kerültek a vízmélységet és a fürdési helyet jelző bóják, az életmentő csónakok és más eszközök is. Ezeket a Győr-Szol Zrt. munkatársai távolították el a szabadstrandokról. Jövőre az Aranypart I. és az Aranypart II. szabadastrandok 2020. június 1-jén nyitnak majd ki újra.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

győr

aranypart

fürdés

nyitás

zárás

szabadstrand

strand