Rémálom a zebrán: egy hajszálon múlott ennek a kecskeméti apának és gyermekének az élete + videó

MTI   
  Megosztom
Rémálom a zebrán: egy hajszálon múlott ennek a kecskeméti apának és gyermekének az élete + videó

Szeptember 11-én reggel egy járőr a Petőfi Sándor utca és a Kőhíd utca kereszteződésénél lévő gyalogátkelőhelynél segítette a gyalogosok közlekedését. Egy autós a zebrát nem kellő körültekintéssel és óvatossággal közelítette meg, és nem adott elsőbbséget a gyalogosok részére - írja a vezess.hu.

Mint írják már csak a zebrán tudott megállni az autós hirtelen vészfékezéssel. A felvételen is látszik, hogy egyértelmű jelzést adott a rendőr a sofőrnek, hogy biztosítson áthaladási elsőbbséget a gyalogosoknak, azaz tolasson vissza, hogy a gyalogosok átkelhessenek. A járőr nem tudta azonnal megbüntetni a vétkes sofőrt, de a térfigyelő kamerák felvételei alapján mind az autó, mind a sofőrje egyértelműen beazonosítható volt. Az eset után a kecskeméti rendőrkapitányság az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése miatt eljárást indított.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vezetés

iskola

rendőr

járőr