Káosz az M7-esen: videóra vették az életveszélyes előzéseket

HelloVidék   
  Megosztom
Káosz az M7-esen: videóra vették az életveszélyes előzéseket

Életveszélyes manővereket hajtott végre több sofőr is hétfőn, Kőröshegynél. Egy arra járó autó utasa felvételt is készített a látottakról - számolt be az esetről az RTL Híradó.

Ahogy a felvételeken is jól látszik, egy kamion előzést hajtott végre. Egy másik kamiont szeretett volna megelőzni, a mögöttük feltorlódó autósok közül pedig többen jobbról, a leállósávban kerülték ki őket. Ezek a manőverek amellett, hogy rendkívül életveszélyesek, szabálytalanok is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

m7

m7-es autópálya

autópálya

utazás

előzés

manőver

videó