Figyelem, holnaptól pótlóbuszra kell szállnunk vonat helyett: mutatjuk hol!

MTI   
  Megosztom
Figyelem, holnaptól pótlóbuszra kell szállnunk vonat helyett: mutatjuk hol!

Csütörtöktől nyolc napon át pótlóbuszok járnak Nagykanizsa és Balatonszentgyörgy, valamint Nagykanizsa és Újudvar között karbantartás miatt - közölte a Mávinform.

A buszokon érvényesek a vasúti menetjegyek, csoportok egymás melletti, közeli elhelyezését és kerékpárok szállítását viszont nem tudják biztosítani.

Az október 10-éig tartó vágányzár ideje alatt az érintett állomásokon váltókat és vágányokat cserélnek, vágányszabályozást, hídszigetelést végeznek, és a felsővezeték-hálózatot is karbantartják, hogy megszüntessék a sebességkorlátozásokat, valamint megelőzzék a műszaki hibákat - olvasható a közleményben.

Fotó: MTI/Varga György

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

utazás

közlekedés

tömegközlekedés

vonat

pótlóbusz

nagykanizsa

balatonszentgyörgy

újudvar