Brutális karambol Győrben: videón a hihetetlen baleset

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális karambol Győrben: videón a hihetetlen baleset

Győrben hirtelen sávot váltott egy teherautó, elkapta a tanuló autót a lökhárítójánál, keresztbe fordította és métereken át tolta maga előtt. Az esetről videó is készült – írja a Kisalföld.hu.

A teherautó a belső sávban haladt, a tanuló a külsőben. A teherautó aztán hirtelen sávot váltott a lámpás, záróvonalas kereszteződésnél, elkapta a tanuló autót a lökhárítójánál, keresztbe fordította és métereken át tolta. (…) Tanuló, oktató jól van.

– írta egy olvasó kommentben a Győrben közlekedünk videója alá.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%,  a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karambol

autó

győr

közlekedés