Brutális karambol Győrben: videón a hihetetlen baleset

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális karambol Győrben: videón a hihetetlen baleset

Győrben hirtelen sávot váltott egy teherautó, elkapta a tanuló autót a lökhárítójánál, keresztbe fordította és métereken át tolta maga előtt. Az esetről videó is készült – írja a Kisalföld.hu.

A teherautó a belső sávban haladt, a tanuló a külsőben. A teherautó aztán hirtelen sávot váltott a lámpás, záróvonalas kereszteződésnél, elkapta a tanuló autót a lökhárítójánál, keresztbe fordította és métereken át tolta. (…) Tanuló, oktató jól van.

– írta egy olvasó kommentben a Győrben közlekedünk videója alá.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karambol

autó

győr

közlekedés