Elárulták, mikor ér véget az októberi nyár: erre kevesen számítottak

HelloVidék   
  Megosztom
Elárulták, mikor ér véget az októberi nyár: erre kevesen számítottak

Még jó ideig kitart a vénasszonyok nyara - derül ki az OMSZ legfrissebb előrejelzéséből. Leginkább napsütésre lehet számítani a következő héten is, a hét második felében jöhet némi rétegfelhőzet és köd kialakulására is lehet számítani.

Még legalább egy hétig nem kell érdemi időjárás-változásra számítani, érdemi csapadék sem lesz. A jövő hét közepén azonban már nagyobb területen képződhet köd és rétegfelhőzet, amely napközben is tartósan megmaradhat. Íme, itt az OMSZ előrejelzése:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés

omsz

meteorológia

október

vénasszonyok nyara