Fekete hétvége a magyar utakon: rengeteg halálos baleset történt

HelloVidék   
  Megosztom
Fekete hétvége a magyar utakon: rengeteg halálos baleset történt

Az elmúlt három napban Magyarország területén a a rendőrök 169 személyi sérüléses közúti baleset helyszínén intézkedtek: 8 ember vesztette életét, 56 súlyos, 105 pedig könnyű sérüléssel végződött – írja az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

Magyarország területén a rendőrök 2019. október 18-án 0 órától 2019. október 20-án 24 óráig 169 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 8 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 8 ember vesztette életét, 56 súlyos és 105 könnyű sérüléssel végződött.

A rendőrség közlése szerint a hétvégén 556 embert fogtak el, melyből 113-at körözés alapján, 341-et pedig a bűncselekmény elkövetése közben. Emellett 574 embert állítottak elő, 282 főt bűncselekmény, 35-öt pedig ittas vezetés gyanúja miatt.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

utazás

autó

baleset

halálos baleset

út

utak

autópálya