Kivédhetetlen baleset: hatalmas szarvas ugrott az autós elé

HelloVidék   
  Megosztom
Kivédhetetlen baleset: hatalmas szarvas ugrott az autós elé

A sofőr lassított a kanyar előtt, mindössze 70 km/órás sebességgel haladt, de így sem tudta elkerülni az ütközést - írja a delmagyar.hu.

Ahogy a portál írja, személyautó elé ugrott egy szarvasbika a Bács-Kiskun megyei Szank közelében szerdán a kora esti órákban. Az autót vezető idős férfi arról számolt be, hogy a település felé tartott, már a kanyar előtt lassított és mindössze 70 km/órás sebességgel haladt, amikor az út mellől elé ugrott a szarvas. Már nem tudta elkerülni az ütközést, elütötte az állatot, ami azonnal elpusztult. Az autóban hárman utaztak, de szerencsére senki nem sérült meg a balesetben.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szarvas

állat

utazás

szarvas baleset

baleset