Kivédhetetlen baleset: hatalmas szarvas ugrott az autós elé

HelloVidék   
  Megosztom
Kivédhetetlen baleset: hatalmas szarvas ugrott az autós elé

A sofőr lassított a kanyar előtt, mindössze 70 km/órás sebességgel haladt, de így sem tudta elkerülni az ütközést - írja a delmagyar.hu.

Ahogy a portál írja, személyautó elé ugrott egy szarvasbika a Bács-Kiskun megyei Szank közelében szerdán a kora esti órákban. Az autót vezető idős férfi arról számolt be, hogy a település felé tartott, már a kanyar előtt lassított és mindössze 70 km/órás sebességgel haladt, amikor az út mellől elé ugrott a szarvas. Már nem tudta elkerülni az ütközést, elütötte az állatot, ami azonnal elpusztult. Az autóban hárman utaztak, de szerencsére senki nem sérült meg a balesetben.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szarvas

állat

utazás

szarvas baleset

baleset