Erre senki sem számított: havazik a Börzsönyben + képek

HelloVidék   
  Megosztom
Erre senki sem számított: havazik a Börzsönyben + képek

Fagypont alá hűlt a levegő a magasban, ezért havazásba váltott át az eső a Nagy-Hideg-hegyen a Börzsönyben - írja az Időkép.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, betört az igazi őszi időjárás, véget ért a vénasszonyok nyara. Olyannyira, hogy az Időkép szerint már esik is a hó: a Börzsöny harmadik legmagasabb hegyén, a 864 méter magas Nagy-Hideg-hegyen megjelentek az első hópelyhek. Az Időkép oldalán webkamerás felvételen lehet nyomon követni az ottani időjárást.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

börzsöny

időjárás