Erre figyeljenek a Nyíregyháza felé közlekedők: burkolatjavítás miatt egy sávon halad a forgalom

HelloVidék   
  Megosztom
Erre figyeljenek a Nyíregyháza felé közlekedők: burkolatjavítás miatt egy sávon halad a forgalom

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a 62-es és a 63-as kilométerszelvények között nagyfelületű burkolatjavítás folyik, a szakaszon a forgalom egy sávon halad. Az aszfaltkeverő üzemben történt műszaki hiba miatt a munka befejezése a tervezetthez képest csúszik, a normál forgalmi rend várhatóan az esti órákban áll vissza.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a munkálatok ideje alatt a közlekedők türelmét és megértését kéri, a javítást az ő érdekükben végzik a szakemberek. A munkálatok ideje alatt torlódásra és hosszabb menetidőre számíthatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

utazás

budapest

nyíregyháza

m3

autópálya

burkolatjavítás