Lehet, hogy eddig nem értették? Üzent a rendőrség a román horror-trélereknek

Pénzcentrum   
  Megosztom
Lehet, hogy eddig nem értették? Üzent a rendőrség a román horror-trélereknek

Már kétnyelvű táblákon is figyelmeztetik a horrortrélerek sofőrjeit, hogy tilos rommá pakolt szerelvényekkel róni a magyar utakat. A hatóságok a tranzitútvonalakon több figyelmeztetést is kihelyeztek, mivel az utóbbi időben több száz veszélyes karavánt kapcsoltak le - írja a Pénzcentrum.

Ahogy a portál írja, a román horrortrélereseket plakátkampánnyal igyekszik elrettenteni a rendőrség. Románul, illetve magyarul is ki van írva, hogy tilos túlsúlyos szerelvényekkel közlekedni a hazai utakon. Ez jól látszik a rendőrség Instagramon megosztot képén is.

Az M1-es autópályán és az 1-es főúton ilyen plakátok figyelmeztetnek a horrorkaravánok veszélyességére. A most indított kampány célja, hogy a tranzitútvonalakra kihelyezett kétnyelvű táblákkal a szállítást végzőket anyanyelvükön tájékoztassuk arról, hogy a fenti cselekmény Magyarországon tilos

- írta a rendőrésg az Instán.

(kiemelt kép: police.hu)

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pénzcentrum

sofőr

karaván

horrorkaraván

tréler

horrortréler