Varázslatos természetfotók: látványos felvételeken a Duna és a Tisza találkozása

HelloVidék   
  Megosztom
Varázslatos természetfotók: látványos felvételeken a Duna és a Tisza találkozása

Ljasuk Dimitry, ahogy egyik posztjában írja, épp Szabadkán volt egy tévéműsor forgatásán, amikor végre szemtanúja lehetett annak, ahogy a Tisza a Dunába torkollik.

Dimitry egyik posztjában ír arról, hogy nemrég Szabadkán járt, mivel Vajdaság legnagyobb tévécsatornája vetíteni fogja a Tisza-tóról készült filmjeit, így a vajdasági magyarok is megismerhetik ezt a csodálatos és vadregényes tavat, ami olyan sokat jelent nekünk.

Szabadkán voltam, hogy a Forog a kamera című műsorban arról a 8 filmemről beszéljek, amik műsorra kerülnek

- írja a fotós, aki, ha már ott járt, megnézte miként találkozik a Tisza és a Duna.

Tegnap megláttam, ahogy a Tisza a Dunába torkollik, ahogy egyesül a két nagy folyónk. Csak ültem és bámultam órákon át, nem tudtam betelni a látvánnyal. Vajdaságban jártam és ha már ott voltam, megnéztem Zalánkemén és Titel között ezt a különleges természeti jelenséget. Gondoltam megmutatom nektek

- osztotta meg fotói mellett gondolatait Ljasuk Dimitry.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 156 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,85%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 39 988 forintos törlesztőt (THM 7,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

duna

tisza

szabadka

fotó

természetfotó