Varázslatos természetfotók: látványos felvételeken a Duna és a Tisza találkozása

HelloVidék   
  Megosztom
Varázslatos természetfotók: látványos felvételeken a Duna és a Tisza találkozása

Ljasuk Dimitry, ahogy egyik posztjában írja, épp Szabadkán volt egy tévéműsor forgatásán, amikor végre szemtanúja lehetett annak, ahogy a Tisza a Dunába torkollik.

Dimitry egyik posztjában ír arról, hogy nemrég Szabadkán járt, mivel Vajdaság legnagyobb tévécsatornája vetíteni fogja a Tisza-tóról készült filmjeit, így a vajdasági magyarok is megismerhetik ezt a csodálatos és vadregényes tavat, ami olyan sokat jelent nekünk.

Szabadkán voltam, hogy a Forog a kamera című műsorban arról a 8 filmemről beszéljek, amik műsorra kerülnek

- írja a fotós, aki, ha már ott járt, megnézte miként találkozik a Tisza és a Duna.

Tegnap megláttam, ahogy a Tisza a Dunába torkollik, ahogy egyesül a két nagy folyónk. Csak ültem és bámultam órákon át, nem tudtam betelni a látvánnyal. Vajdaságban jártam és ha már ott voltam, megnéztem Zalánkemén és Titel között ezt a különleges természeti jelenséget. Gondoltam megmutatom nektek

- osztotta meg fotói mellett gondolatait Ljasuk Dimitry.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

duna

tisza

szabadka

fotó

természetfotó