Varázslatos természetfotók: látványos felvételeken a Duna és a Tisza találkozása

HelloVidék   
  Megosztom
Varázslatos természetfotók: látványos felvételeken a Duna és a Tisza találkozása

Ljasuk Dimitry, ahogy egyik posztjában írja, épp Szabadkán volt egy tévéműsor forgatásán, amikor végre szemtanúja lehetett annak, ahogy a Tisza a Dunába torkollik.

Dimitry egyik posztjában ír arról, hogy nemrég Szabadkán járt, mivel Vajdaság legnagyobb tévécsatornája vetíteni fogja a Tisza-tóról készült filmjeit, így a vajdasági magyarok is megismerhetik ezt a csodálatos és vadregényes tavat, ami olyan sokat jelent nekünk.

Szabadkán voltam, hogy a Forog a kamera című műsorban arról a 8 filmemről beszéljek, amik műsorra kerülnek

- írja a fotós, aki, ha már ott járt, megnézte miként találkozik a Tisza és a Duna.

Tegnap megláttam, ahogy a Tisza a Dunába torkollik, ahogy egyesül a két nagy folyónk. Csak ültem és bámultam órákon át, nem tudtam betelni a látvánnyal. Vajdaságban jártam és ha már ott voltam, megnéztem Zalánkemén és Titel között ezt a különleges természeti jelenséget. Gondoltam megmutatom nektek

- osztotta meg fotói mellett gondolatait Ljasuk Dimitry.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

duna

tisza

szabadka

fotó

természetfotó