Erre nem számított a sofőr: közel 150 szarvas rohant át az úton

HelloVidék   
  Megosztom
Erre nem számított a sofőr: közel 150 szarvas rohant át az úton

Ahogy a videón is látszik, a szarvasok nem zavartatták magukat, tempósan vágtattak át az úton. Az viszont hatalmas szerencse, hogy az úton várakozó autós, nem ütött el egyetlen állatot sem.

Egy várakozó autó és közel 150 szarvas látszik a videón, amit egy szintén arra járó sofőr készített. Korábban is készültek már hasonló videók a szarvasok vonulásáról. De talán ilyen közelről még senkinek nem sikerült lefilmezni őket.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szarvas

út

állat

utazás

szarvas vándorlás

vándorlás

videó