Erre nem számított a sofőr: közel 150 szarvas rohant át az úton

HelloVidék   
  Megosztom
Erre nem számított a sofőr: közel 150 szarvas rohant át az úton

Ahogy a videón is látszik, a szarvasok nem zavartatták magukat, tempósan vágtattak át az úton. Az viszont hatalmas szerencse, hogy az úton várakozó autós, nem ütött el egyetlen állatot sem.

Egy várakozó autó és közel 150 szarvas látszik a videón, amit egy szintén arra járó sofőr készített. Korábban is készültek már hasonló videók a szarvasok vonulásáról. De talán ilyen közelről még senkinek nem sikerült lefilmezni őket.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szarvas

út

állat

utazás

szarvas vándorlás

vándorlás

videó