Ez a legendás hotel lett az év szállása Magyarországon: Te voltál már itt?

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a legendás hotel lett az év szállása Magyarországon: Te voltál már itt?

A Danubius Hotels kötelékébe tartozó Hotel Marina All Inclusive immár 50 éve áll a balatoni vendégek szolgálatában, amit ezúttal az Év Szállása verseny keretében értékeltek. A Szállás.hu által hetedik alkalommal szervezett megmérettetésen a Hotel Marina a szakmai zsűri rangsorában lett dobogós.

A Szállás.hu által meghirdetett versenyben népszerűségi, minőségi és szakmai díjakkal is jutalmazták a legkedveltebb és legjobb szálláshelyeket, amelyek között a Danubius Hotels kötelékébe tartozó Hotel Marina az 1-3 csillagos hotelek szakmai listáján 3. helyet szerzett.

A Hotel Marina idén 50. születésnapját ünnepelte. Strandja az idei szezonra egy óriási gyermek élménymedencével bővült, a maximális kikapcsolódást az all inclusive pihenési lehetőség és a Bubbles Club program kedvezvényei segítik, amelyek nagyon népszerűek voltak az idei szezonban is a családos utazók körében. A fejlődés nem áll meg: a Hotel Marina, csakúgy, mint a Danubius Hotels többi szállodája, a folyamatos innováció mellett kötelezte el magát, hogy a vendégek számára minél teljesebb szolgáltatást nyújtson.

Szállodánk egy olyan kategóriában került a dobogóra, amelyben az első helyezett idén az Év Szállása címet is megkapta, tehát a mezőny is erős volt és különösen örülünk, hogy a szakmai zsűri elismerte a munkánkat. Büszkén mondhatom, hogy sok dicséretet kap szállodánk az internetes fórumokon is. Leginkább az újonnan épült gyermek élménymedencét, az ételeinket, a szálloda hatalmas saját strandját, környezetét, az animációinkat és végül, de nem utolsó sorban személyzetünk kedvességét szokták megemlíteni

- emelte ki a díj kapcsán Parádi Ádám, a Hotel Marina és Hotel Annabella üzemeltetési vezetője.

A Hotel Marina 50 éves jubileuma kapcsán a szálloda történetéről egy összefoglaló videó is készült. Pillanatkép múltról és jelenről, amelyben az egykori vezetők beszámolóin keresztül izgalmas emlékekkel nosztalgiázhatunk. A 11 emeletes szállodát 1967-ben kezdték el építeni, átadása után pedig gyorsan népszerű lett. A Mányoki László által tervezett épület, Balatonfüred első toronyháza, a város arculatának is meghatározó része. A vízpart és a saját strand az első pillanattól vonzotta a hazai és külföldi turistákat, azóta pedig a családos szegmens egyik legkedveltebb szállodájává tudott válni, amit mi sem tükröz jobban, mint a most neki ítélt díj.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szálloda

danubius hotel

hotel marina all inclusive

vendégek

díj

szállás

az év szállása