Különleges állat rohant át az úton: albínó őzet láttak Sopron közelében + VIDEÓ

Index   
  Megosztom
Különleges állat rohant át az úton: albínó őzet láttak Sopron közelében + VIDEÓ

Ritka jelenségnek volt szemtanúja olvasónk, amit szerencsére telefonjával meg is örökített: egy fehér őzet látott átszaladni az úton Fertőszentmiklós és Röjtökmuzsaj között - írja az Index.

Ahogy a portál írja, a videó nem ad tiszta képet az állatról, mivel a felvétel délután, naplemente alatt készült. Éppen ezért az sem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a felvételen látott őz vagy szarvas valóban albínó-e.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szarvas

őz

fehér szarvas

fehér őz

állat

utazás

autó

sofőr