Nem várt látogató: medve bukkant fel az Aggteleki Nemzeti Park területén + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Nem várt látogató: medve bukkant fel az Aggteleki Nemzeti Park területén + VIDEÓ

A felvételt az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa által kihelyezett vadkamera rögzítette. A megfigyelés helye az park területének északi része, a szlovák határ közelében, lakott területektől távol - írja az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság Facebook-oldalán.

Mint ahogy azt már korábban is jeleztük egyre inkább számolni kell a medve jelenléttel az ANP területén, ezért érdemes átvenni azokat a szabályokat, amelyek megtartása csökkenti az esélyét annak, hogy egy esetleges találkozásból probléma legyen. Erről itt olvasható több információ.

- írja a park beszámolójában.

Tekintettel arra, hogy már benne vagyunk a télben, nem zárható ki, hogy a területünkön marad ez a példány a téli nyugalmi időszakban is

- tették hozzá a szakemberek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

aggtelek

aggteleki nemzeti park

videó