Brutális vadgázolás Piliscsabánál: egyszerre három vaddisznót kapott el a kocsi

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális vadgázolás Piliscsabánál: egyszerre három vaddisznót kapott el a kocsi

A Ford január 5-én, vasárnap este balesetezett. Személyi sérülés nem történt, de az állatok nagyon rosszul jártak. A pilisjászfalui polgárőrség fotókat is megosztott az esetről.

Január 5-én, vasárnap este a 10-es úton Piliscsaba határában hármas vadgázolás történt:

Személyi sérülés nem történt, de az állatok elég rosszul jártak. A kiérkező polgárőrök lehúzták őket, és megtisztították az utat az autóról letört törmelékektől.

A balesethez Szentiván, Tinnye, Piliscsaba, Pilisjászfalu polgárőrsége vonult ki, írta meg a Várkapu.info a pilisjászfalui polgárőrség tájékoztatása alapján.

A szervezet Facebook-oldalán fotókat is közzétett az esetről:

Korábbi cikkünkben írtunk arról, hogy évente több ezer vadbaleset történik Magyarországon, amely nemcsak az állat elpusztulását okozhatja, hanem az ütközés során az autóban ülők is súlyos sérüléseket szenvedhetnek, a járműben milliós károk keletkezhetnek. Egy nagyvaddal való ütközés akár végzetes is lehet az autóban tartózkodók számára. Az Országos Vadgazdálkodási Adattár 2018-2019-es vadászati évre vonatkozó adatai alapján összesen országosan 15037 vad (gímszarvas, dámszarvas, őz, muflon, vaddisznó, mezei nyúl, fácán, fogoly) hullott el ilyen baleset következtében. Cikkünkben összeszedtük azokat a vadriasztó eszközöket, gyakorlati tudnivalókat is, amelyekkel nagyobb eséllyel előzhető meg hasonló tragédia.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vaddisznó

gázolás