Utólag fizetsz, ha nem figyelsz: hatalmas változások az M7-esen

HelloVidék   
  Megosztom
Utólag fizetsz, ha nem figyelsz: hatalmas változások az M7-esen

Az új csomópont miatt változtak a lehajtási szabályok az M7-esen, ezért érdemes még jobban figyelni, mivel aki téveszt, annak utólag kell fizetnie.

Érdemes figyelni az M7-es autópálya használóinak, mivel az új csomópont miatt változtak a lehajtási szabályok és aki téveszt utólag kell e-matricát vennie vagy megbüntetik. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. Facebook oldalán adott információkat az új helyzettel kapcsolatban:

Balatonvilágosnál változott a forgalmi rend, amire a Budapest felől a Balaton irányába tartóknak kell jobban figyelniük.

Akiknek csak Fejér megyei matricájuk van, az eddigieknél korábban, az új, 710-es útra vezető csomóponti lehajtónál kell elhagyniuk az M7 autópályát. Ha tévesztenek legközelebb Siófok-kelet Csomópontnál van lehetőségük elhagyni az pályát, ahová már nem érvényes a Fejér megyei matrica. Így vagy Veszprém megyeivel, vagy Somogy megyeivel, vagy 10 napos e-matricával tudja megelőzni a jogosulatlan úthasználatot.

A Budapest felé haladók mindennapjait annyiban befolyásolja a forgalmi rend megváltozása, hogy Fejér megyei matricával Balatonvilágosnál mind a régi felhajtónál, mind pedig az új, 710-es főúti csomópontnál fel lehet menni az M7 autópályára.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

változás

útdíj

büntetés

út

m7

m7-es autópálya