Utólag fizetsz, ha nem figyelsz: hatalmas változások az M7-esen

HelloVidék   
  Megosztom
Utólag fizetsz, ha nem figyelsz: hatalmas változások az M7-esen

Az új csomópont miatt változtak a lehajtási szabályok az M7-esen, ezért érdemes még jobban figyelni, mivel aki téveszt, annak utólag kell fizetnie.

Érdemes figyelni az M7-es autópálya használóinak, mivel az új csomópont miatt változtak a lehajtási szabályok és aki téveszt utólag kell e-matricát vennie vagy megbüntetik. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. Facebook oldalán adott információkat az új helyzettel kapcsolatban:

Balatonvilágosnál változott a forgalmi rend, amire a Budapest felől a Balaton irányába tartóknak kell jobban figyelniük.

Akiknek csak Fejér megyei matricájuk van, az eddigieknél korábban, az új, 710-es útra vezető csomóponti lehajtónál kell elhagyniuk az M7 autópályát. Ha tévesztenek legközelebb Siófok-kelet Csomópontnál van lehetőségük elhagyni az pályát, ahová már nem érvényes a Fejér megyei matrica. Így vagy Veszprém megyeivel, vagy Somogy megyeivel, vagy 10 napos e-matricával tudja megelőzni a jogosulatlan úthasználatot.

A Budapest felé haladók mindennapjait annyiban befolyásolja a forgalmi rend megváltozása, hogy Fejér megyei matricával Balatonvilágosnál mind a régi felhajtónál, mind pedig az új, 710-es főúti csomópontnál fel lehet menni az M7 autópályára.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

változás

útdíj

büntetés

út

m7

m7-es autópálya