Utólag fizetsz, ha nem figyelsz: hatalmas változások az M7-esen

HelloVidék   
  Megosztom
Utólag fizetsz, ha nem figyelsz: hatalmas változások az M7-esen

Az új csomópont miatt változtak a lehajtási szabályok az M7-esen, ezért érdemes még jobban figyelni, mivel aki téveszt, annak utólag kell fizetnie.

Érdemes figyelni az M7-es autópálya használóinak, mivel az új csomópont miatt változtak a lehajtási szabályok és aki téveszt utólag kell e-matricát vennie vagy megbüntetik. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. Facebook oldalán adott információkat az új helyzettel kapcsolatban:

Balatonvilágosnál változott a forgalmi rend, amire a Budapest felől a Balaton irányába tartóknak kell jobban figyelniük.

Akiknek csak Fejér megyei matricájuk van, az eddigieknél korábban, az új, 710-es útra vezető csomóponti lehajtónál kell elhagyniuk az M7 autópályát. Ha tévesztenek legközelebb Siófok-kelet Csomópontnál van lehetőségük elhagyni az pályát, ahová már nem érvényes a Fejér megyei matrica. Így vagy Veszprém megyeivel, vagy Somogy megyeivel, vagy 10 napos e-matricával tudja megelőzni a jogosulatlan úthasználatot.

A Budapest felé haladók mindennapjait annyiban befolyásolja a forgalmi rend megváltozása, hogy Fejér megyei matricával Balatonvilágosnál mind a régi felhajtónál, mind pedig az új, 710-es főúti csomópontnál fel lehet menni az M7 autópályára.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

változás

útdíj

büntetés

út

m7

m7-es autópálya